В рамках АГРО вже четвертий рік поспіль проходила експозиція Eco House 2017, яка об’єднала кращі рішення для комфортного заміського життя. Були представлені кращі технології будівництва і обслуговування котеджів, забезпечення автономного тепла, електрики, кондиціонування та очищення повітря. Сонячні батареї Helios та котли на альтернативному паливі "Металіст" та МТМ користувалися особливою популярністю.

Котеджі із зрубу, клеєного бруса та сіп панелей здатні задовольнити будь-які смаки та бюджети. Пропозиції будівництва басейнів під ключ, садових та електроінструментів, вуличних меблів та грилів від учасників виставки Eco House доповнять заміське життя необхідним комфортом та зручностями.

Традиційними учасниками виставки стали виробники дерев’яних будинків - компанія "Терком" та ВБК "Софія", свій будинок показали також SIP Ательє. Басейни представили "Еталон" та БНВ, садові меблі Cruzo, дитячі майданчики та меблі "Гойда". Чаруючий запах барбекю, що розносився виставкою чотири дні забезпечили американські грилі Grillex.

Окремим акцентом виставки Eco House стала автомобільна експозиція, на якій були представлені новітні моделі від Subaru, Fiat, Suzuki, Renault, Citroen, Peugeot та Mazda. І так, їх можна було одразу випробувати на тест драйві! Максимум практики, наочності технологій і продуктів – це одна з цінностей виставки Eco House 2017!

Спільно із партнерами заходу, Українською радою із зеленого будівництва, було організовано захід для наймолодшої аудиторії виставки. Крім розваг на дитячому майданчику, малеча також брала участь у конкурсі малюнків від видавництва під назвою "Місто майбутнього". Крім призів, діти в ігровій формі вчилися екологічному стилю життя та важливості збереження екології, весело стрибали у бризках фонтану та додали кольорів території Eco House 2017 своїми малюнками на асфальті.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще



Під час роботи виставки атмосферу виставки доповнювала музична сцена та центральний фонтан локації, що знаходиться за першим павільйоном. Так, виставка пройшла, але повернеться наступного року, і буде ще більш насиченою та драйвовою.

За словами організаторів виставки, їм не лише вдалося поєднати всі найцікавіші та затребувані для заміського життя напрями товарів, але й створити на експозиції атмосферу, що відповідає концепції виставки – комфорт і затишок. "Ми давно помітили, що процес урбанізації, який існував раніше, набуває зворотнього ефекту. Сучасні міста розростаються за рахунок формування пригородів, тому що люди із достатком та амбіціями прагнуть жити за містом в зеленій зоні. Саме тому ми створили виставку Eco House, що допоможе всім охочим облаштувати свою оселю якнайкращим чином" - говорить директор "Експосервіс Україна" Олександр Горобей.