Американська реаліті-сенсація Кім Кардашьян зізналася, що скандальні знімки її целюліту допомогли їй знайти нову мотивацію для занять спортом.

Про це світська левиця розповіла в інтерв'ю на ток-шоу The View. За словами дружини репера Каньє Уеста, папараці відредагували фото "апельсинової кірки" на її знаменитих сідницях, щоб виставити її в невигідному світлі.

"Я побачила ці жахливі знімки з відпочинку в Мексиці - люди використовували фотошоп і збільшували різкість", - заявила Кардашьян.

Галас у пресі став ударом нижче пояса - адже після тривалого лікування лікарі заборонили Кім фізичні навантаження.

"Я не займалася спортом близько 12 тижнів, тому що перенесла дві операції на матці. Я й так відчувала себе не в своїй тарілці, а люди збільшували різкість і робили так, що все виглядало набагато гірше, ніж у реальності. І я сказала собі: потрібно взяти ситуацію під контроль", - розповіла зірка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер Кім щодня займається з персональним тренером-бодібілдером.

"Потрібно працювати, щоб отримати результат. Я встаю щоранку о 5:30 і по півтори години займаюся спортом, поки не прокинулися діти", - додала Кардашьян.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", сестра Кардашьян на радість папараці забула застебнути плаття.