Українська співачка, фронтмент гурту ONUKA Ната Жижченко похвалилась новим тату, яке дещо спантеличило фанатів.

Фото нової "прикраси", яку ONUKA зробила під час поїздки до Харкова, опублікувала на своїй сторінці в Instagram.



Татуюванням вона прикрасила руку та продемонструвала користувачам мережі. До того ж, артистка запропонувала взяти участь у конкурсі. Тому, хто відгадає, що зображено на руці, співачка пообіцяла подарунок.

"Хто здогадається перший, що це означає, тому дарую вініл Vidlik з афтографом. На близьких, хто знає, не розповсюджується", - підписала знімок жінка.

Користувачі взялися активно відгадувати та обговорювати пост. Дехто припустив, що це може бути який дивний QR-код, інші пов'язували це з музичною тональністю. Хтось написав, що це такий собі танок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Як виявилося, тату дійсно пов’язане із музикою, це логотип німецького гурту Kraftwerk, який називають піонерами електронної музики.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ONUKA поділилась із фанатами цікавими моментами свого життя поза сценою. Співачка зізналась, чого вона найбільше боїться.