Кілер Адама Осмаєва Артур Курмакаев планував звалити вбивство на українську владу.

"Вісімдесят відсотків питань, які він нам ставив, були провокаційні по відношенню до України. Він постійно хотів вивести нас на критику України. Він, до того ж, намагався нас переконати, що ми тут - розмінна монета для влади України", - сказав солдат АТО в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

Також кілер постійно питав про корупцію, чому влада не може її подолати. "Але у нього це не виходило, тому що ми вважаємо, що в розвитку України є позитивна динаміка, ми бачимо позитивні зміни", - зазначив Осмаєв.

За його словами, в Кремлі є список осіб, вбивство яких може дестабілізувати ситуацію в Україні. Це і Павло Шеремет, і Денис Вороненков. Солдат вважає, що на Донбасі йде війна зброєю, а в Києві - пропагандистська.

"Всі активні проукраїнські сили сьогодні перші на лінії вогню. Так само, як наші солдати на фронті, так же і тут, в тилу, всі проукраїнські активні сили - вони перші", - підкреслив солдатів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що злочинця, який напав на солдатів АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуеву, вже допитали слідчі.