Замах на командира добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва замовив президент Чечні Рамзан Кадиров з відома російського президента Володимира Путіна.

Про це його дружина Аміна Окуєва заявила в інтерв'ю Цензор.НЕТ. Сам Осмаєв також вказав замовником Кадирова, який, на його думку, не наважився б піти на такий крок без згоди господаря Кремля. Осмаєв назвав Кадирова слугою і "шісткою" Путіна.

"Ясна річ, що у нього є якийсь замовник. Швидше за все, Кадиров, наприклад. Тому що, він - розподільник замовлень від ФСБ. А ФСБ керує хто? Путін. Кадиров може когось там в Чечні вбити, не питаючи дозволу у ФСБ. І то - тільки дуже просту людину. Більш-менш відомого або якогось впливового чеченця він ніколи без дозволу ні пресувати, ні вбити не зможе. Кадиров завжди отримує дозвіл від ФСБ. В тому числі, коли він вбивав усіх своїх опонентів ... Він не наважиться просто. Кадиров - це просто слуга, "шістка" Путіна. Він без нього нічого собою не являє ", - вважає командир добровольчого батальйону.

Аміна Окуєва вважає, що мотивом намагання Путіна вбити її чоловіка може бути помста. Кремлівський карлик хотів ліквідувати Осмаєва не лише за те, що він нібито робив замах на нього, а й через його сьогоднішні висловлювання про Путіна.

"За те, що весь світ знає, що Адам нібито робив замах на нього. І неважливо - так це чи ні ... Як Путін може пробачити таке? При тому, що людина, яка в цьому звинувачується, ходить на свободі, його поважають в Україні, в патріотичних колах, зі зброєю в руках ходить і продовжує говорити, що Путін - чмо. Розумієте? Путін і за менше ліквідує".

Осмаєв додав, що в окупованій Росією Чечні Путін встановив режим, як у Північнійї Кореї і віддав республіку на поталу Кадирову. За словами Осмаєва, Путін і Кадиров "нерозривно пов'язані і зав'язані кров'ю жертв політичних репресій"

" Повне свавілля путінської маріонетки Кадирова, який карає і милує на свій розсуд. Чечня зараз віддана йому в безроздільне управління. Путіну вигідна така ситуація, тому що тільки такий жорстокий і безпринципний чоловік як Кадиров може стримувати чеченців від активної фази повстання. Також Кадиров грає роль такого собі "силового рупора кремля" - він може озвучувати загрози всьому світу, які хотів би озвучити сам Путін, але не має такої можливості. Також ці загрози часто підтримуються діями з боку кадировських силовиків. Це і банди, заслані на початку АТО на окуповані території України, це і політичні вбивства в самій Росії, за якими були затримані кадировці (з найбільш гучних - Політковська, Нємцов). Так що можна сказати, що Путін і Кадиров нерозривно пов'язані і зав'язані кров'ю жертв політичних репресій ".

Як повідомляв портал "Знай.ua", кілер Осмаєва дав перші свідчення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще