У районі села Новомихайлівка Мар'їнського району Донецької області один з військових кинув гранату в товаришів по службі.

Як пише "Обозреватель", посилаючись на свої джерела, НП сталася 20 червня близько другої години ночі.

"Четверо військовослужбовців розпивали спиртні напої - зав'язалася сварка. 40-річний військовий кинув на підлогу гранату РГД-5. В результаті вибуху загинув 35-річний солдат, а троє (серед них і "винуватець") отримали осколкові поранення", - йдеться в повідомленні .

Всіх постраждалих забрали до лікарні. За фактом УКОП зареєстрували кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зміни в форматі АТО відбуваються саме зараз тому, що влада хоче показати суспільству, що ситуація на сході України кардинально змінюється і є якась перспектива.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще