Візит українського президента Петра Порошенка в США мав позитивні підсумки.

Про це пише в блозі Anti-colorados, передає "Обозреватель". За підсумками зустрічі Порошенка і Маттіса, було зроблено коротку заяву представника Пентагону Даною Уайт. Вона зазначила, що в ході переговорів сторони знайшли спільні позиції в оцінці дій "об'єднаних російсько-сепаратистських сил на Сході України".

Однак вона зазначила, що Києву потрібно продовжувати реформи. Сам глава Пентагону зазначив, що що 2014 рік став переломним в оцінках загроз і безпеки в Європі. У цій небезпечній ситуації Україна показала себе з кращого боку. "Штати будуть завжди поруч і підтримувати в відбитті нападу на суверенітет, міжнародний порядок і міжнародне право", - сказав Маттіс.

"Візит Порошенка мав саме цю мету - переконати Штати в стійкості України. Наскільки це йому вдалося - побачимо. За зовнішніми ознаками можна сказати, що справа зрушила з мертвої точки", - підсумував блогер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що президент США Дональд Трамп під час привітання українського колеги Петра Порошенка в назві країни використовував артикль the, говорячи про Україну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще