Розглядається питання про постачання вугілля з США.

Про це сказав український президент під час брифінгу у Вашингтоні.

Окремо обговорили енергетичне питання, зазначив Порошенко. Причому не тільки з міністром економіки, але також з главами інших відомств.

"Американське вугілля повинно замінити українське, яке зараз не поставлявся з окупованих територій, в зв'язку з тим, що Росія конфіскувала українські вугільні шахти", - сказав Порошенко.

Крім того, під час переговорів сторони торкнулися питання ядерної енергетики. "Ми домовилися активізувати співпрацю в цьому напрямку, точно так же, як і в питанні ядерної енергетики, будівництва заводу зберігання ядерних відходів для того, щоб прибрати залежність від РФ", - сказав президент.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Петро Порошенко обговорив під час зустрічі з міністром енергетики США Ріком Перрі перспективу закупівлі Україною американського скрапленого газу.