Корейська Народно-Демократична Республіка готова припинити випробовування ядерної зброї за умови припинення масштабних військових навчань у Сполучених Штатах.

Про це повідомляє сайт WION.

У середу, 21 червня, посол Північної Кореї в Індії Ке Чхун Ен підняв питання мирного улагодження загостреної ситуації, що склалась між двома державами.

"За умови, що США принитить проведення мсштабних військових навчань, ми готові тимчасово зупинити випробування ядерної зброї. Трамп продовжує погорожувати, ми маємо бути готові як до мирного діалогу, так і військового шляху", - сказав посол.

Також Ке Чхун Ен наголосив на важливості мирного урегулювання корейської проблеми.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", шалений Кім готовий розв'язати війну з Трампом. північна Корея готується вже найближчим часом запустити міжконтинентальну балістичну ракету.