У передмісті Харкова працівники податкової міліції виявили підприємство з виробництва паливно-мастильних матеріалів.

Про це передає прес-служба Державної фіскальної служби України.

"Підпільний завод виготовляв бензин для понад 100 автозаправних станцій, розташованих на території Харківської, Полтавської, Донецької та Луганської областей. Лише за два-три дні завод наповнював та відправляв на АЗС близько 5 бензовозів, ємністю у 38 тонн кожний", — йдеться у повідомленні.

Працівники податкової міліції вилучили майже 1,3 тис тонн нафтопродуктів. Орієнтовна вартість вилученого майна складає майже 19 млн грн.

Читайте також: У Черкасах ліквідували підпільний алкоцех

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У повідомленні також зазначено, що бізнесмени здійснювали переробку нафтопродуктів на двох розташованих поруч ділянках. На одній з них зберігали та завантажували сировину для виробництва паливно-мастильних матеріалів, а на другій відбувався безпосередній процес переробки нафтопродуктів.

Наразі на підприємстві тривають обшуки.

Нагадаємо, у червні 2013 року на Харківщині правоохоронці викрили підпільний завод із виготовлення бензину. Газовий конденсат на пальне переробляли на одному з фермерських господарств. Свою продукцію бізнесмени реалізовували на АЗС.