Законопроект про реінтеграцію Донбасу має на меті створити якусь альтернативу схваленим ООН мінським угодами.

Про це заявив представник РФ в контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов, передає "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній зустрічі контактної групи її учасники не могли обійти увагою готується РНБО України законопроект про реінтеграцію Донбасу. За наявною інформацією, цей законопроект має на меті створити якусь альтернативу схваленим ООН мінським угодами", - сказав він.

"Цей законопроект не передбачає комплексного політичного вирішення проблеми. Замість політичного врегулювання робиться наголос на військове рішення", - підкреслив Гризлов.

Як повідомляв "Знай.ua", у Міністерстві закордонних справ Росії з негативом поставились до планів України співпрацювати із Хорватією у питанні реінтеграції окупованих територій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще