Більшість українців протягом року збирають гроші для того, щоб відпочити від важких трудових буднів. Сім'ї голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова пощастило більше. Вони витратили на відпочинок 364 713 грн.

Відповідна інформація міститься в Єдиному державному реєстрі.

Чиновник заплатив за авіапереліт сімейства і проживання в готелі приватному підприємству "Клуб елітного туризму "Сьоме небо".

Відзначається, що він займає цю посаду з 12 січня 2017 року. У декларації Степанова за минулий рік вказано, що він володіє корпоративними правами підприємств ТОВ "Республіканський правовий союз" і IPDevelopment Group OU в Естонії.

А його дружина Наталя Степанова також має частку в двох товариства з обмеженою відповідальністю.

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", стаття доходів лідера Радикальної партії Олега Ляшка поповнилася кругленькою сумою. Йому перерахували 270 тисяч гривень за оренду майна.