Федеративна Республіка Німеччини 22 липня передала до депозитарію при Генеральному секретареві Ради ЄС на зберігання документи про ратифікацію угод про асоціацію між ЄС та Грузією, Молдовою і Україною. Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини в Україні.

"Те, що Німеччина так швидко ратифікувала угоди ЄС зі східними партнерами, є проявом нашої дружби, партнерства і солідарності з цими країнами. Тим самим національний процес ратифікації цих угод у Німеччині завершений. Ми хочемо розбудовувати наші відносини у всіх сферах в економічному, культурному та політичному вимірах. Зазначені угоди утворюють для цього дуже добру правову базу", - відзначили в МЗС Німеччини.

Читайте також: Ще одна країна ратифікувала Асоціацію Україна-ЄС

Нагадаємо, 21 з 28 країн-членів Європейського союзу повністю завершили процес ратифікації угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Наразі серед країн, які ще не розпочали ратифікацію угоди про асоціацію, залишаються Греція та Кіпр. Експерти припускають, що ці країни затягують процес навмисно.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще