Президент Франції Еммануель Макрон повідомив, коли запланував провести зустріч у "нормандському форматі".

Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю Figaro.

Французький президент запланував переговори перед самітом G20, який пройде в німецькому Гамбурзі 7-8 липня. Макрон зазначив, що зобов'язаний захистити Європу, а також союзників. Однак він не може оцінити ситуацію на сході України.

Зустріч у "нормандському форматі" допоможе йому зрозуміти, як проходить врегулювання кризи. Французький президент дасть відповідь з цього приводу після переговорів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 30 травня відбулася зустріч у "нормандському форматі" на рівні заступників міністрів закордонних справ, де заступник голови МЗС Вадим Пристайко підняв питання заручників як пріоритетний. На зустрічі представники країн обговорили весь комплекс проблем, пов'язаних з виконанням Мінських угод.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще