Мінський процес: бойовикам готують цікаві документи

Політична підгрупа Тристоронньої контактної групи в Мінську розгляне ряд важливих питань.

На порядок денний винесуть скасування експропріації українських і європейських підприємств в ОРДЛО, денонсація указу президента РФ про визнання документів, виданих псевдовлади ОРДЛО, відмова від встановлення т.зв. "Кордону" і рублевої зони на непідконтрольній Україні частині Донбасу, створення робочої підгрупи з української-російському кордоні.

Нардепи визначилися з новим складом ЦВК

Парламентські фракції визначилися з кандидатурами на посади членів Центральної виборчої комісії. Відповідні документи подали президенту Петру Порошенко і він вже ознайомився з переліком нових кандидатів до ЦВК.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Парламент займеться питанням відновленням Центрвиборчкому не раніше осені. Поки залишається невідомим, які саме фракції подали кандидатури.

Прокуратура взялася за "перевертнів з мандатами"

У Верховну Раду України надійшли подання на п'ятьох народних депутатів про позбавлення їх недоторканності. Спікер парламенту направив документи до регламентного комітету. Подання надійшли на Олеся Довгого (група "Воля народу"), Борислава Розенблата (фракція "Блок Петра Порошенко"), Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Євгенія Дейдея і Максима Полякова з фракції "Народний фронт".

Божевільний Кім нарвався на нові санкції

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин "нарвався" на продовження санкцій з боку США через постійні провокації. Президент США Дональд Трамп підписав відповідний указ, пролонгувавши обмеження ще на один рік.

Згідно з документом, санкції торкнуться ядерних випробувань, виробництва збройового ядерного палива і заморозки активів КНДР.

США розкрили масштаби російської кіберзлочинності

Під час минулорічних президентських виборів в США російські хакери зламали виборчі системи в 21 штаті. На даний момент є вагомі докази втручання.

Але, про які саме штати йдеться поки відмовляються говорити, посилаючись на те, що це конфіденційна інформація.