Російський бізнесмен погрожує, що спалить міст, будівництвом якого займався він сам. Мешканці села Новокрещенка Приморського краю неочікувано підтримали підприємця.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Організатор робіт бідкається, що не отримав жодної копійки за свої зусилля, тому і вирішив знести міст. Знаючи суворий характер бізнесмена Романа Гирявця, у такі наміри вірять навіть продавці сільських магазинів.

Вони запевняють: автомобільне сполучення чоловік здатен перекрити буквально "по одному дзвінку", тому знищити результати своєї діяльності йому буде не складно.

У Новокрещенці навіть жартують, що ситуація накаляється до рівня "сільського майдану". Роман не став довго чекати і почав діяти назло місцевій владі: поставив огороджувальні знаки, таблички, вирив два рови, і більше мостом ніхто не користується.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Сказав, що спалить міст до "чортів собачих", якщо хтось по ньому проїде", - зізнаються селяни.

Обдурили його на десятки мільйонів рублів, і тепер чоловік не має змоги відновити роботи, заплатити працівникам чи закупити необхідні матеріали. Чиновники ж тільки потирають руки і відбуваються стандартними документами-відмовками.

Мешканці села бояться, що влада просто запроторить його за ґрати за таку позицію.

"У мене будуть великі проблеми. Але у мене немає виходу. Розумієш?! У мене з дня на день повністю закінчаться гроші. Буде паралізована робота всієї компанії. І на мені відповідальність перед моїми людьми, які сумлінно виконали свою роботу", - зазначив бізнесмен.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, як руйнується Керченський міст.