Лідери країн, які беруть участь в переговорах в "нормандському форматі", зустрінуться перед самітом G20. З'їзд "Великої двадцятки" запланований на 7-8 липня в німецькому Гамбурзі.

Про це повідомив президент Франції Еммануель Макрон в інтерв'ю газеті Figaro. Він зазначив, що зустріч в "нормандському форматі" дозволить йому краще розібратися в питанні врегулювання української проблеми. Президент запевнив, що не буде відступати від своїх принципів і позиції.

"У тому, що стосується українського питання, я дам вам чітку відповідь після моїх перших переговорів в рамках" нормандського формату ". Але абсолютно точно, що наш обов'язок - захищати Європу і її союзників в регіоні (на сході Європи - ред.)", - заявив Макрон.

Президент Франції ще під час зустрічі з главою Кремля Володимиром Путіним заявив про необхідність проведення переговорів "нормандської четвірки". У них беруть участь Франція, Німеччина, Україна, Росія.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Кремлі надумали змінити нинішні Мінські домовленості і готують їм альтернативу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще