У Костянтинівці Донецької області 17-річний мешканець наніс ровеснику шість ударів ножем.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Ввечері між двома 17-річними хлопцями стався словесний конфлікт біля під'їзду багатоповерхівки. Нецензурна лайка переросла в сутичку. В ході бійки один з її учасників вихопив із кишені ніж і завдав ним шість ударів по тулубу свого опонента", — йдеться у повідомленні.

Випадкові свідки пригоди викликали швидку допомогу і міліцію. Тим часом винуватець злочину зник з місця події. Зловмисник був встановлений і затриманий завдяки опису зовнішності та інформації громадян.

Читайте також: Ревнивий херсонець накинувся на дружину з ножем

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами начальника Костянтинівського міськвідділу міліції Володимира Гончарова, 17-річний підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Причину свого вчинку він пояснив тим, що був сильно ображений на потерпілого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Наразі постраждалий перебуває в лікарні, його стан медики оцінюють як середньо тяжкий.