Російська влада зробила дурість, призначивши колишнього заступника командира київського "Беркута" Сергія Кусюка керувати розгоном антикорупційного протесту в Москві.

Таку думку в ефірі російського радіо висловив соратник президента Володимира Путіна, публіцист Олександр Невзоров.

"Насправді треба сподіватися на те, що Кремль готовий зробити всі необхідні дурниці для розігріву цієї ситуації. Скільки у нас на планеті живе народу? 7,5 мільярдів - там і нобелівські лауреати, і круп'є з казино, там і дикуни з Нової Гвінеї , там і пристарілі чукчанки. Це величезна кількість людей. І ось із цієї величезної кількості людей була лише одна людина, якій не можна було довірити керівництво правоохоронними силами у Москві 12-го числа", - заявив журналіст.

За словами Невзорова, те, що на чолі розгону поставили саме Кусюка - далеко не випадковість.

"Один із 7,5 мільярда на прізвище Кусюк, обвинувачений в організації масових убивств в Україні, який, судячи з усього, буде оголошений в Інтерпол, одна-єдина людина, але влада знаходить його, пригріває його і дає йому повноваження. Про цього Кусюка у київському журналі "Обозреватель" прекрасна стаття, він якраз був тією самою людиною, яка займалася Майданом", - додав Невзоров.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Експерт також додав, що останні рішення російського керівництва явно вказують на те, що Кремль готовий піти "превентивно на загострення".

"Тоді все, власне кажучи, станеться, хоча зараз ми ж що бачимо? Ми бачимо чарівну картину, не вистачало лише гасел про те, що корупція - донька духовності, так? Адже чомусь не введена стаття досі за образу почуттів корумпованих людей", - підсумував він.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, чому Путін не суне ніс у Білорусь.