Зірка Instagram, французька фітнес-модель Ребекка Бергер померла у віці 33 років у результаті нещасного випадку на кухні.

Дівчина, що пашіла здоров'ям, стала жертвою сифона для збивання вершків. Балон вибухнув у Ребекки в руках. Сильний удар у груди спричинив серцевий напад, від якого Бергер померла на місці.

Родичі моделі самі сповістили її шанувальників про трагічну смерть дівчини на її сторінці у соцмережі.

Вони застерегли користувачів від використання подібних сифонів, стверджуючи, що "у магазинах продаються тисячі бракованих пристроїв".

Крім 159-тисячної армії шанувальників в Instagram, у фітнес-гуру був власний канал на YouTube, де вона ділилася секретами ідеальної фігури і правильного харчування з 2 тисячами передплатників. А ще Ребекка була обличчям спортивної марки Women's Best.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми із сумом повідомляємо про втрату прекрасної душі. Вчора померла наша французька представниця. Ребекка була відмінним спортсменом, доброю і щедрою людиною. Помоліться за її упокій і за те, щоб її рідні знайшли в собі сили впорається з трагедією. Ми завжди пишатимемося тобою, Ребекка", - йдеться у повідомленні від представників компанії.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ангела Victoria's Secret розкритикували за вагу.