Сьогодні свій 36-й день народження відзначає зірка українського гумору, телеведучий та волонтер Сергій Притула.

Попри те, що зараз він популярний шоумен, але в дитинстві навіть не думав пов'язати своє життя зі сценою та камерами. Уродженець Тернопільщини, отримав освіту у місцевій академії народного господарства, але життя кардинально перевернула участь у КВК та конкурсах художньої самодіяльності.

Згодом це переростає із хобі у професійну діяльність і Притула започатковує власне україномовне гумористичне шоу – спочатку "Файна Юкрайна", а потім і " Вар'яти". Встиг попрацювати і в ранковій програмі "Підйом" та "Хто зверху?".

Невід'ємною частиною життя ведучого вже тривалий час являється допомога українській армії – регулярно він долає сотні кілометрів на авто, їде по 23-24 години поспіль, шукає та скуповує сучасне оснащення для наших захисників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула привіз українським кулеметникам "хижаків".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще