У Житомирській області стався трагічний випадок на залізниці. Один підліток загинув і двоє отримали травми, стрибнувши на ходу з товарного поїзда.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції області. Інцидент стався в Ружинському районі близько 23:00. Троє учнів профтехучилища їхали з Вінницької області та зістрибнули на ходу з вантажного поїзда.

Поблизу села Первомайське підлітки почали по черзі вистрибували на платформу. Останній хлопець промахнувся й впав на кам'яне покриття. Він помер на місці від важких травм. У інших підлітків медики діагностували множинні забої, закриті черепно-мозкові травми і струс мозку. Їх госпіталізували в обласну лікарню.

Правоохоронці оглянули місце події і опитали свідків. Поліцейські з'ясовують причину трагедії.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в київському метро загинув пасажир. Він намагався проїхатися на даху поїзда між станціями.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще