В рядах проросійських найманців знову розгорілася паніка. Причиною цього послужила інформація про нібито підготовку української армії до повномасштабного наступу на окупований Донбас.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook. Панічні чутки про підготовку сил АТО до наступу поширюють на передових позиціях бойовиків.

Через це терористи дезертирують з бандформувань й самовільно залишають позиції. Поширення чуток ще більше погіршує дисципліну в лавах бойовиків.

"При цьому, морально-психологічний стан особового складу залишається низьким у зв'язку з відсутністю мотивації, зневажливим ставленням з боку російських військовослужбовців, які перебувають на керівних посадах, незадовільним фінансовим і матеріальним забезпеченням, що призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій", - розповіли розвідники про обстановку на окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, міністр оборони Степан Полторак розповів, як проводиться посилення української армії.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще