Таємничо зникле подружжя з Києва Ольгу та Віталія Зубенків знайшли вбитим.

Їх тіла виявили 21 червня, близько 21 години на покинутій свинофермі у селі Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області, пише місцеве видання "Високий Вал".

Тіла були закопаними на території ферми. На них є сліди численних ножових поранень. Злочинець закопав тіла на метр під землею.

У правоохоронців уже є підозрюваний, пише "Обозреватель" з посиланням на власні джерела.

Молода сімейна пара (27 і 28 років) зникла 14 червня у Києві. Віталій працював кухарем, а Ольга - флористом. Дітей у пари не було. Наступного дня, 15 червня, родичі подали відповідну заяву у правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"У середу (14 червня) мама Олі зв'язалася з нею і попросила, щоб вони забрали посилку, яку передали автобусом, а вже в четвер вдень вона повинна була забрати її. У середу ввечері сестра телефонувала їй, але Ольга відповіла, мовляв, немає часу для розмови - тільки прийшла з роботи, ще вечерю потрібно готувати. Наступного ранку з ними вже не було зв'язку, на роботу так і не вийшли", - розповідала родичка Ірина.

Як повідомляв "Знай.ua", у столиці зникла безвісти сімейна пара Віталій та Ольга Зубенки. Близькі люди забили тривогу тоді, коли Зубенки не забрали посилку з Рівного.