Репортери розсекретили імена новонароджених двійнят Бейонсе і Джей-Зі.

Малюкам нібито дали імена на честь батьків - хлопчика назвали Шон-молодший (справжнє ім'я Джей-Зі - Шон Картер), а дівчинку Бея (скорочено від Бейонсе).

Нагадаємо, старшу доньку зіркової пари звуть Блу Айві, що в перекладі з англійської означає "Блакитний Плющ". Погодьтеся, досить незвичайне ім'я для дівчинки.

Втім, зірки відомі своїми примхами і частенько обирають для нащадків абсолютно абсурдні імена.

Наприклад, актриса Гвінет Пелтроу назвала свою старшу доньку Еппл ("Яблуко"), а спадкоємців реаліті-зірки Кім Кардашьян звуть Норт ("Північ") і Сейнт ("Святий").

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Співачка Аліши Кіз назвала малюка Єгипет, а Сильвестр Сталлоне дав синові таке ім'я, що волосся стає дибки - Сейдж Мунблад ("Шавлія Місячна кров").

А от ім'я юної доньки музи Тарантіно Уми Турман взагалі складається з п'яти - Розалінда Аруша Аркадіна Альталуна Флоренс. Непогано, враховуючи, що навіть у королівського нащадка, принца Джорджа, всього три імені. Втім, удома дівчинку називають просто Луна.

Тим часом, шанувальники Бейонсе і Джей-Зі, які вже тиждень бурхливо обговорюють можливі імена двійнят, висунули свої божевільні версії. "Блакитний Плющ" вони пропонують доповнити "Білої Лілією" та "Ліловим Кущем".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, чому двійнята Бейонсе досі в лікарні.