Уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко розповіла, про що говорили Петро Порошенко та Дональд Трамп.

Про це вона написала у соціальній мережі Facebook.

Під час зустрічі керівники двох держав обсудили санкції проти Російської Федерації.

"Ні, не йшлося про можливість урегулювання конфлікту на Донбасі шляхом відмови України від Криму", - зауважила Геращенко.

За її словами, запропоновані американською стороною санкції направлені на відновлення територіальної цілісності України, включаючи повернення Донбасу та Криму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також уповноважений президента спростувала інформацію про обговорення законопроекту про "Особливості державної політики з відновлення державного суверенітету на Донбасі".

Зазначається, що питання урегулювання збройного конфлікту на Донбасі було головною темою переговорів.

"Що стосується контретних угод, то наразі триває процес їх підготовки та формалізації. Зокрема, мова про сфери безпеки", - підсумувала Геращенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий журналіст видав "сенсацію" про Крим і Донбас.