Під час сьогоднішнього засідання у сесійній залі Верховної Ради нардеп Надія Савченко продемонструвала вульгарний жест із середнім пальцем, та ще й зігнувши лікоть.

Відповідне фото опублікував народний депутат, член Цивільного корпусу «Азов» Олег Петренко на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі кинули з сьогоднішнього засідання", - лаконічно підписав Петренко світлину.

На задньому плані фото видно і самого народного депутата Петренка. Кому саме Надія Савченко демонструвала обурливий жест, наразі невідомо.

Надія Савченко вже не вперше демонструє середній палець публічно. Більше року тому, 9 березня 2016-го, під час оголошення свого останнього слова в російському суді вона показала середній палець суддям зі словами: "Майдан в Росії буде! Ви хотіли останнє слово? Ось моє останнє слово!".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тоді російський суддя зробив їй зауваження за порушення порядку.

Чи отримала зауваження нардеп Надія Савченко за таку поведінку у стінах Верховної Ради, наразі не відомо. Однак, навряд цей "фак" стане її останнім словом у сесійній залі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сьогодні Надія Савченко з'явилась у вельми відвертому вигляді у сесійній залі Верховної Ради.