"Суд" окупантів в анексованому Криму залишив за гратами українського політв'язня Ахтема Чийгоза.

Термін утримання під вартою продовжено на три місяці до 8 жовтня 2017 року, повідомив його адвокат Микола Полозов.

"Незважаючи на те, що єдиним підтвердженим підставою, за якою російська влада тримають Ахтема Чийгоза під вартою вже майже 2,5 року, є лише тяжкість пред'явленого обвинувачення, ніякі доводи захисту щодо надуманості і голослівності заявленого прокурором клопотання на суддів не подіяли. Просвіщати майже півтори години, вони задовольнили клопотання прокурора", - написав Полозов у своєму "Facebook".

Окрім того, на сьогоднішньому засіданні стало відомо про чергове підвищення "прокурора" Супряги.

"Стало відомо, що тепер прокурор Анастасія Супряга на новій посаді - заступник прокурора Сакського району. Пам'ятаю, прийшла вона в процес молодшим радником юстиції, а зараз і в званні і на посаді піднялася. Ось так на політзеки роблять кар'єри", - наголосив Полозов.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наступне судове засідання відбудеться у вівторок 27 червня, Початок о 9:30.

Як повідомляв "Знай.ua", політв'язню, заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтему Чийгозу у вівторок, 20 червня, нарешті дозволили побачитися з його тяжкохворою матір'ю Аліє, яка помирає.