Знищення одного із найбільших підприємств країни - ЗАТ Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", приведе до екологічної катастрофи величезних масштабів.

Про це заявив народний депутат та громадський діяч Сергій Шахов. За його словами, олігархи, які продовжують знищувати сєверодонецький "АЗОТ", провокують не лише масове безробіття прифронтового регіону.

Ситуація може вилитись в екологічну катастрофу масштабів Хіросіми і Нагасакі. Адже на територій підприємства знаходяться десятки тон небезпечних хімікатів, які без необхідного догляду здатні заразити половину територію України.

Если олигархи продолжат уничтожать северодонецкий «АЗОТ», ситуация может вылиться не только в массовую безработицу прифронтового региона, но и экологическую катастрофу масштабов Хиросимы и Нагасаки. На территории предприятия находятся десятки тон опасных химикатов. Без необходимого ухода они способны заразить половину территорию Украины. Однако Верховная Рада в своем большинстве занята подготовкой к очередным выборам вместо эффективного решения проблем рядовых украинцев. Так не лучше ли нам распустить и перезагрузить государственный орган, который перестал справляться со своими обязанностями?

Posted by Sergey Shahov on Thursday, 22 June 2017

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зазначимо, що що ЗАТ Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", яке розташоване на Луганщині, вважається третім за потужністю виробником аміаку в Україні, а Європі – визнаний одним із найбільших хімічних підприємств.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканці Сєверодонецька вийшли на мітинг проти нахабного розкрадання коштів одного із найбільших підприємств міста "Азот".