Прес-служба президента України оприлюднила фото з сьогоднішніх зустрічей Петра Порошенка з європейськими лідерами у Брюсселі.

"Була насичена програма сьогодні у Брюсселі. Саме сьогодні відбудеться засідання Ради Європейського Союзу, де будуть прийняті рішення щодо продовження санкцій проти Російської Федерації аж до повної імплементації Мінських угод, в тому числі і їх безпекового компоненту", - повідомив Порошенко на брифінгу за підсумками участі у Саміті Європейської народної партії.

"Реакція наших партнерів з Євросоюзу така сама, як і реакція наших партнерів зі Сполучених Штатів Америки – санкції будуть продовжуватись", - наголосив він.

Президент зазначив, що це питання обговорювалось з Президентом Європейської Ради, лідерами європейських держав - членів Європейської народної партії, зокрема Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, лідерами Іспанії, Хорватії та інших країн.

"Думаю, що це перемога українського народу, Української держави, української дипломатії. Це сильна мотивація - повернути Росію за стіл переговорів і забезпечити виконання безпекового компоненту Мінських угод", - наголосив український президент.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", вперше за три роки російської агресії в Україні Білорусь надіслала гуманітарну допомогу на Донбас. Гумконвой відправили на схід України з персональної ініціативи президента Білорусі Олександра Лукашенка.