Чоловіка вбили в центрі Києва після тривалої бійки біля метро "Золоті ворота".

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

За попередньою інформацією, двоє чоловіків розпивали спиртні напої, після чого між ними виник конфлікт. Вони побилися біля метро, після чого вирушили з'ясовувати стосунки в парк.

Противник поранив чоловіка ножем і втік з місця злочину. А потерпілий тим часом залишився на лавці, на якій згодом і помер. Медики не встигли йому допомогти.


Відео з місця вбивства чоловіка в центрі Києва

Upd - подозреваемый задержан сотрудниками Шевченківське управління поліції ГУНП у м. Києві Прямо сейчас произошло убийство на метро Золотые Ворота! По предварительным данным, между двумя мужчина произошёл конфликт, который перешёл в драку. Дрались сначала возле метро, а потом продолжили выяснять отношения, кулачным образом, в парке неподалёку. В ходе драки один из мужчин нанёс ножевое ранение другому, в результате которого последний скончался сидя на лавочке. На место моментально приехал экипаж скорой помощи, но мужчина уже был мертв. Сейчас работают экипажи патрульной полиции и СОГа. Нападавший скрылся с места преступления, ещё не задержан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще
Posted by Киев Оперативный on Thursday, 22 June 2017


За версією телеканалу "112 Україна", загинув 60-річний учасник АТО, який воював під Мар'їнкою. Його син грав на фортепіано, коли до нього підійшов молодий чоловік. Між ними виникла суперечка через музику, і батько заступився. В результаті, невідомий штрикнув його ножем кілька разів.

Однак, це не єдина версія. Також є інформація, що загиблим був голова профспілки працівників-мігрантів Сергій Олійник. За версією журналістів, поліція затримала вбивцю. Ведеться слідство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік загинув 22 червня. Очевидці намагались самостійно його врятувати до приїзду швидкої допомоги.