Президент України Петро Порошенко на весь світ прокоментував перебування колишнього губернатора Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі в країні.

Відповідне відео опубліковане в YouTube на каналі "112 Україна".

"Я абсолютно не знаю, що робить пан Саакашвілі в Україні, тому що він був запрошений для того, щоб допомагати мені, але, на жаль, результати ви бачите", – заявив президент на брифінгу в Брюсселі.

За його словами, екс-глава Одеської ОДА нічого важливого на своїй посаді не зробив.

За версією "24 каналу", український голова також підкреслив, що не дасть оцінку діяльності Саакашвілі, тому що запросив його особисто для впровадження реформ на Одещині.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дивіться відео Порошенко розкритикував діяльність Саакашвілі


Нагадаємо, колишній президент Грузії став головою Одеської ОДА у травні 2015 року і завершив свою діяльність на цьому посту в листопаді 2016 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Саакашвілі отримував попередження від Порошенка про позбавлення українського громадянства. За його словами, президент намагався його налякати, тому що в Брюсселі їх повинні були посадити за один стіл. Саакашвілі мав виступити в якості доповідача.