Період випускних балів наближається по обидві сторони фронту, незважаючи на бойові дії. Тому керівництво української армії запропонувало дотримувати режим "освітньої тиші".

Про це повідомив прес-центр в Facebook з посиланням на заяву заступника керівника АТО по зв'язках з громадськістю і ЗМІ.

"Прощання із шкільними товаришами, вчителями – це перехід випускників у зовсім інше життя. Ми – дорослі – відчуваючи усю повноту відповідальності маємо робити усе можливе аби прощання з дитинством у них запам’яталося на все життя", – заявив заступник керівника.

Він зазначив, що з двох боків фронту живе багато українських випускників, які почують востаннє шкільний дзвоник. Тому, командування штабу звернулося до Спільного центру по контролю і координації питань припинення вогню.

"Освітню тишу" запропонували встановити з восьмої ранку 24 червня до 12 ночі 26 червня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", режим тиші керівництво української армії пропонувало також на день дітей 1 червня.