Президент Росії Володимир Путін погодився з пропозицією міністра сільського господарства Олександра Ткачова знищувати на кордоні ввезені в Росію санкційні продукти.

Про це повідомляє в п'ятницю, 24 липня, ТАСС.

"Добре. Давайте погодимося з пропозицією міністра", - заявив президент на нараді з членами уряду. Путін доручив кремлівськії адміністрації опрацювати це питання з юристами і запропонувати "відповідні рішення".

Раніше 24 липня глава Мінсільгоспу Олександр Ткачов запропонував знищувати на кордоні заборонені продукти, які ввозяться на територію Росії, а не відправляти їх назад.

Читайте також: Олігархи Путіна навчились обходити санкції - The Times

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Користуючись нагодою, хотів би попросити вас і уряд РФ зробити все, щоб ми могли всі партії вантажів продуктів, які надходять нелегально через кордон РФ, саме знищувати там, на місці", - сказав він.

6 серпня 2014 президент Росії Володимир Путін підписав указ "Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки Російської Федерації". Згідно з указом, ввезення окремих видів сільгосппродукції, сировини і продовольства з країн, які ввели санкції відносно Росії, буде заборонено або обмежено строком на один рік.

Наприкінці червня 2015 заборону на ввезення продуктів продовжили до 5 серпня 2016 року.