Правоохоронці оголосили в розшук ще одного чиновника. На цей раз у базі МВС з'явився заступник мера Кривого Рогу Євген Удод.

Інформація про його розшук розміщена на офіційному сайті відомства, де він знаходиться в переліку осіб, які переховуються від органів влади. Заступник мера зник 16 травня на території Волинської області.

Причиною для такої пильної уваги з боку правоохоронців стало те, що він проходить як підозрюваний у ряді правопорушень. Йому інкримінують: заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, погроза вбивством, створення злочинної організації.

Чиновник потрапив у базу МВС після рішення суду. Клопотання про його арешт подавала прокуратура. У мерії, станом на 19 травня, заявили, що Удод перебував у відпустці. Раніше в обласній прокуратурі інформували, що "незважаючи на те, що деякі підозрювані знаходяться за межами України, вирішується питання про оголошення їх у розшук".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, суд вирішив залишити за ґратами близького соратника Януковича, якого звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.