Координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук повідомив, що публічні заходи в деяких українських містах почали активно використовувати пропагандисти. Наприклад, як це сталося день тому, коли місто вшановувало жертв Другої світової війни.

Про це повідомляє Politeka.

Він підкреслив, що попри почесну варту та присутність міського голови, на акцію якимось чином потрапили прибічники "руського міру", які намагалися влаштувати альтернативний мітинг. Втім, їм вдалося зібрати тільки півтора десятки людей.

Не обійшлося і без присутності "мадам барикади" – саме так називають активістка Ніну Кочановську. Жінка постійно скаржиться, що буквально "живе в окупації", чим дала привід поліції вивести її подалі від скупчення людей.

За словами Тимчука, так само маніпулюють людьми, як це зробила Кочановська, і адміністратори сумнівних груп кремлівської направленості. Якщо масові заходи вони організувати не можуть, то звертаються до впливових "спонсорів", які дають кошти на підкуп підставних активістів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля Одеської міської ради активісти влаштували масовий мітинг.