Британський музикант та продюсер Goldie у нещодавному інтерв'ю назвав перше ім'я загадкового бристольського художника Бенксі.

"Напишіть ім'я Бенксі на футболці, і її можна продавати. Жодної неповаги до Роберта. Він чудовий художник. Він перевернув світ мистецтва догори ногами", - проговорився Goldie.

Судячи з усього, британський музикант мав на увазі Роберта Дель Наджу - засновника тріп-хоп-гурту Massive Attack. Раніше ЗМІ вже писали про те, що Бенксі - це Дель Наджа.

Вважається, що Бенксі народився у Бристолі. Уродженцем цього самого міста є й засновник Massive Attack.

Зазначимо, що Бенксі прославився завдяки скандальним та провокаційним графіті на політичні та соціальні теми в різних куточках світу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно Бенксі намалював в англійському графстві Кент прапор ЄС з однією надбитою зіркою.