У соцмережах наростає хвиля невдоволення після того, як з'явилися дані про рівень доходів поплічників окупантів в анексованому Криму. Особливе обурення у користувачів викликав розрив у зарплатах кримських "чиновників" і рядових жителів півострова.

У Криму в ході перевірки Рахункової палати Росії з'ясувалося, що рівень доходів "керівництва" становить від 472 600 до 607 500 рублів. Працівники "не керівної ланки" отримують 302 800 рублів на місяць.

Такі суми доходів здивували навіть головного проросійського поплічника, який іменує себе "главою Криму" Сергія Аксьонова. Але він вирішив не піднімати зайвий раз скандал через гроші.

У соцмережах також вказали на той факт, що анексований Крим в 2017 році отримає 37,15 мільярдів рублів дотацій. Ця сума в рази більше, ніж виділять іншим російським регіонам.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі в коментарях на Facebook-сторінці Аксьонова висловлюють своє обурення, але він так і не спромігся нічого відповісти.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, кримчани кардинально змінили своє ставлення до Росії після декількох років в окупації.