Сьогодні, 23 червня, відбувся реліз нового альбому відомої групи Imagine Dragons – Evolve. І це вже третій за рахунком. Група стала відома ще в 2012 році, після того як випустила перший альбом Night Visions. А через рік, в 2013, їх сингл «Radioactive» , журналом Rolling Stone був названий самим яскравим і успішним треком в році.

Інформація про альбом Imagine Dragons — Evolve

Після свого останнього туру, який тривав 9 місяців, музиканти заявили, що збираються зробити перерву до кінця цього року. В інтерв'ю фронтмен групи Ден Рейнольдс пояснив, що вони працювали без перерви більше шести років, і їм потрібно трохи відпочити. Незважаючи на це, Imagine Dragons записали декілька треків до фільмів "До зустрічі з тобою", "Загін самогубців" і "Пасажири", і виступали на різних шоу.

Перша інформація про новий альбом Evolve з'явилася 13 вересня 2016. Це дуже обрадувало фанатів, і група далі залишала підказки протягом чотирьох місяців, у вигляді повідомлень. А за цей час у своєму Twitter, група опублікувала повідомлення "goodnight +", яке сприймалося як закінчення ери минулого альбому Smoke + Mirrors і перехід у нову.

А 9 травня 2017 група оголосила про новий тур у підтримку альбому Evolve. Розпочнеться він 26 вересня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Першим синглом альбому Evolve була пісня «Believer». А найцікавіше, що за кілька днів до його випуску, в мережу потрапило відео з кодовими підказками ключових слів на азбуці Морзе. Після цього група випустила ще три сингли: "Thunder", "Whatever It Takes", «Walking The Wire».

Всього в альбомі Evolve буде 11 пісень, а загальна тривалість майже 40 хвилин.

І знову пірати: Evolve був злитий в мережу за два дні до його презентації

Новий альбом групи Imagine Dragons Evolve був злитий в мережу незадовго до його офіційної презентації. Самі учасники групи ніяк не прокоментували це. Але, їх фанати вже встигли оцінити нове творіння групи, і поки що ми бачили лише позитивні відгуки. Нагадаємо, що прем'єра альбому Evolve відбулася 23 червня 2017 року.