Кожен сезон нас зустрічають свої небезпеки. Якщо взимку, або восени це низька температура через яку можна досить сильно захворіти, то влітку це зовсім інші, але не менш небезпечні, недуги. Тому, щоб уникнути всього цього, потрібно знати які бувають літні хвороби, їх причини і як їх уникнути.

Літні хвороби: список найбільш небезпечних

Серцево-судинні захворювання. Все тому що при високій температурі, серце починає працювати швидше. А через це пульс частішає і тиск піднімається. Все це може бути досить небезпечно для людей зі слабким серцем. Щоб уникнути цього, потрібно завжди носити з собою нітрогліцерин, і приймати потрібні ліки. Фізичні навантаження потрібно зменшити.

Гіпертиреоз. Спекотна погода, а особливо на морі може призвести до надлишку йоду. Це в свою чергу призводить до інтенсивного вироблення гормону, а вже в наслідок цього вже і може з'явитися гіпертиреоз. Це дуже серйозне захворювання, лікуватися від якого потрібно буде дуже довго.

Міозит. Цю назву напевно знають всі любителі сидіти біля кондиціонерів. Це досить таки сильна біль у м'язах, яка схожа на наслідки виснажливих тренувань у залі. Ось тільки з одним але. У вас буде дуже велика слабкість, а м'язи будуть болыти при будь-якому дотику. Допоможе позбавитися вам від цього повний спокій і курс спеціального масажу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Укуси комах. Літо – ідеальна пора для різних жуків, бджіл, павуків. Вони в цей час особливо активні. А їхні укуси дуже неприємні, а іноді і досить небезпечні. Тому варто намагатися уникати будь-якої зустрічі з комахами.

Ангіна, ларингіт, фарингіт. Все це часто виникає у любителів холодного. Якщо взимку ми не можемо дозволити собі поїсти морозива, або випити холодної води. То влітку ми все це робимо з величезним задоволенням і у великих кількостях. І в результаті ми отримуємо хворе горло. Лікування від цього вже знають всі: теплий чай, тепле ліжко і безліч пігулок.

Це був список найбільш частих літніх хвороб, якы можна отримати зовсім того не очікуючи. Сподіваємося, що він допоможе вам залишатися здоровими.