Але південному заході Франції на берег викинув незвичайний вантаж. Морська посилка вміщала 1,5 тонни кокаїну.

Про це повідомляє Le Parisien. Наркотики викинуло на узбережжі курортної комуни Мімізан. Жандарми з'ясували, що вантаж прибило до берега після затоплення човна наркоторговців.

Семеро громадян Греції, яким, ймовірно, і належав кокаїн, рухалися на гумових човнах уздовж атлантичного узбережжя Франції. Але з невідомих причин їх човни потонули у відкритому морі.

На допомогу потопаючим грекам приспіли військовослужбовці. Після їх порятунку вони виявили у них численні згортки. Усередині них був кокаїн.

Правоохоронці заарештували майже 10 осіб, причетних до перевезення наркотиків. Вартість вилучених речовин, по попередньо оцінкою поліції, складає 100 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Тихому океану біля берегів Мексики виловили понад тонну наркотиків. Кокаїн плавав у воді в поліетиленових пакунках.