IT-корпорація Apple будує у Чикаго, штат Іллінойс, один з найдивніших та найдорожчих своїх магазинів.

На опублікованих у ЗМІ фото можна побачити будівлю у центрі Чикаго, у якої дах у вигляді величезного MacBook. "Яблуко" точно буде сяяти, а ось чи відкриватиметься дах магазина-ноутбука, невідомо.

Новий Apple Store знаходиться на березі річки Чикаго, а його площа - 1800 квадратних метрів. Дизайн магазину розробила лондонська студія Foster+Partners.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Компанія Тіма Кука витратила на будівництво чикагського магазину 62 млн доларів. Для порівняння, будь-який Apple Store із Сан-Франциско виявився втричі дешевшим.

Відкриття нової торгової точки "яблучної" компанії у Чикаго має відбутися найближчим часом, але точні терміни поки невідомі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в iPhone 7 з'явилась унікальна функція зберігання фото та відео, які вподобав користувач.