Більшість людей, які страждають від зайвої ваги, хочуть знайти для схуднення швидкий та легкий спосіб. При цьому багато хто з них навіть не планують витрачати час на заняття фізичними вправами, масаж та інше.

Як відомо, чудодійного дієтичного харчування, яке допоможе зробити вашу фігуру ідеальною, не існує. Але не поспішайте засмучуватися! Адже є ряд продуктів, які приносять відчуття насичення швидше, що дозволяє мало , не відчувати при цьому голод та, звичайно ж, худнути.

Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

Яблука

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Всього одне яблуко на день здатне замінити лікаря, адже всі хвороби будуть обходити вас стороною. Плід прекрасно підходить для закуски між прийомами їжі. Крім того, він досить легкий, тому ви без проблем можете носити його з собою.

Як відомо, фрукт містить багато води та два види клітковини, яка допомагає знизити вагу. Також до складу яблук входить кверцетин - флавоноїди, що допомагає боротися з деякими видами раку, зменшити небезпеку підвищення холестерину у крові та поліпшити роботу легенів.

Яйця

Цей продукт є відмінним джерелом білка, який необхідний для життєдіяльності організму. Американські вчені провели ряд експериментів, які показали, що споживання яєць призводить до посилення почуття насичення, яке триває протягом довгого часу. Але захоплюватися, теж не варто.

Цвітна капуста

Страви з цвітної капусти - це відмінний вибір, адже ви можете їсти їх в необмеженій кількості. Продукт дуже корисний, тому що містить сульфорафан, який має протиракий ефект. Крім того, до складу рослини входить фолієва кислота та вітамін C, що допомагають позбутися від надмірної ваги.

Знежирений йогурт

Кисломолочні продукти мають "магічні властивості", які допомагають боротися із зайвими кілограмами. Недавні дослідження показали, що кальцій в поєднанні з іншими біологічно активними сполуками уповільнює виробництво жирів та прискорює їх спалювання, особливо в області живота. Якщо немає можливості займатися в залі чи фітнес клубі Ви можете отримати безкоштовно місяць тренувань в проекті Фітнестрансформація.

Вівсянка

Як відомо, сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Але мало хто замислювався про те, що, просто з'їдаючи його, ви можете худнути. У тих, хто на перший прийом їжі віддає перевагу зерновим, нижчий індекс маси тіла. А саме вівсянку назвали одним з найкращих продуктів, здатних наситити людину.

Арахіс

Горіхи - це такі продукти, які допомагають насиченню та дозволяють худнути. Фахівці Університету Пердью виявили, що люди, які включають їх у свій раціон, їдять менше протягом дня та їм легше підтримувати свою вагу. Крім того, арахіс складається і з білка, і з жиру. Очевидно, всі ці інгредієнти роблять горіхи настільки особливими.

Суп

Як виявилося, суп теж сприяє схудненню. Додана в їжу, вода робить її більш насиченою. Це допомагає вам відчувати себе ситим без додаткових калорій.

Риба

Коли мова йде про насичення, риба з легкістю обходить вівсянку й овочі. Дослідження Каролінського інституту в Швеції показало, що після наявності риби в меню, люди їдять на 11% менше.

Булгур
Булгур дуже багатий клітковиною. Крім того, в приготуванні він досить простий. Цей продукт відмінно замінює білий рис та пасту, які містять мало харчового волокна. У його складі також є залізо та вітаміни Е і B6.

Салат

Коли хтось починає замислюватися про дієту, в голову відразу ж виникає салат. Але це повинні бути тільки свіжі овочі, боби, білок та здорові жири.

Багато, хто починає займатися спортом, стоять перед вибором куди піти, який напрямок спорту обрати. Якщо не знаєте з якого клубу почати та як обрати потрібний для вас напрям спорту, можна скористатися послугами GoFIT, які продають єдиний фітнес абонемент в тисячі фітнес клубів, басейнів, тренажерних залів, танцювальних студій. З цим абонементом ви можете цілий місяць безлімітно відвідувати понад 350 напрямків спорту.