Генпрокурор Юрій Луценко на сьогоднішньому брифінгу розкрив подробиці обшуку, проведеного СБУ в редакції інтернет-видання "Страна.иа". Луценко іронічно зазначив, що в ході обшуку редакції свобода слова не постраждала, оскільки її там не знайшли. Натомість знайшли хабар у розмірі 10 тисяч доларів.

"Можу стверджувати, що при обшуках у Гужви свобода слова не постраждала. Її там не знайшли. Там знайшли 10 тис. дол., які вимагались за нерозміщення дискредитивних матеріалів", - заявив Луценко.

Зазначимо, що увечері 22 червня в редакцію інтернет-видання "Страна.иа" прийшли з обшуком силовики. Як уточнила заступник головного редактора видання Світлана Крюкова, всю будівлю бізнес-центру оточили співробітники СБУ.

Головний редактор "Страна.иа" Ігор Гужва пов'язав обшуки в редакції видання з критичними публікаціями на адресу депутата Верховної Ради Дмитра Лінька з Радикальної партії. За його словами, кримінальну справу проти видання сфальсифіковано.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після обшуків Гужву затримали і доставили в столичний главк поліції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще