У Харкові п'ятеро молодих людей вбили громадянина Йорданії через підозру у педофілії. Чоловіка виманили на вулицю під приводом знайомства із неповнолітньою дівчиною і вчинили розправу, повідомляють у прес-службі прокуратури Харківської області.

Ще у лютому місяці харківські підлітки почали вистежувати 28-річного йорданця. Дівчина із угрупування виманила чоловіка на побачення через соцмережі. Згодом до прокуратури звернулися із звинуваченням у вбивстві за мотивом національної ненависті.

"Коли вони зустрілися, інші співучасники злочину напали на нього і, під приводом помсти "педофілу", почали знущатися. Під час тортур іноземця задушили", - повідомив начальник відділу обласної прокуратури Руслан Вахітов.

Ці данні з'ясувалися під час проведення слідства. Учасникам тортур погрожує до 10 років в'язниці, а обвинуваченому навіть довічне ув'язнення.

Читайте також: Троє військових загинули і четверо поранені в результаті ДТП на Донеччині

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Полювання на педофілів є "популярним" заняттям серед української молоді. В останні роки молоді хлопці виманюють можливих педофілів на побачення через соціальні мережі, після чого поширюють відео із знущаннями в інтернеті.