На суд Надією Савченко, який відбудеться у Ростовській області, не пустять журналістів.

Росія вирішила зробили суд над українською льотчицею, яку незаконно утримують, закритим. Попереднє засідання відбуватиметься у місті Донецьк, що у Ростовській області. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на слова адвоката Миколи Полозова.

Варто відзначити, що попередньо засідання призначене на 30 липня. Надію звинувачують у тому, що вона була причетна до вбивства російських журналістів на Донбасі, які незаконно перебували в Україні.

"Цілий суд закривають. Навіщо, якщо в майбутньому обіцяють "робити за законом". Я взагалі логіку російської влади дуже часто не розумію. Можуть, проте, і потім "з метою безпеки" нікого до суду не пускати. Пектися на сонці? Охочих буде небагато. Мета - зниження уваги до справи", - вважає Полозов.

Читайте також: Савченко везуть в СІЗО міста Шахти - ЗМІ

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Європейський Союз вирішив направити своїх представників для моніторингу судових процесів у Росії над громадянами України Надією Савченко, Олегом Сенцовим та Олександром Кольченком.