В Севастополі заарештували зловмисника, який довгий час переслідував дівчаток віком від 8 до 11 років. Він йшов за дітьми, які поверталися зі школи додому, проникав за ними в під'їзд, представлявся лікарем і , при відсутності батьків, заходив в будинок. Потім під приводом медогляду просив дітей роздягнутися і здійснював з ними дії сексуального характеру.

Нещодавно з'явився новий епізод злочинної діяльності севастопольського педофіла, прозваного "Доктором Айболитом".

Про нього повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на дані Слідчого комітету РФ по Севастополю. Згідно з даними севастопольських правоохоронців, в листопаді 2011 року злочинець, незаконно проник в квартиру, де на той момент була сама 12-річна дівчинка. Далі він діяв за відпрацьованою схемою: педофіл представився дитячим лікарем, після чого під приводом проведення медогляду попросив дівчинку зняти одяг. А коли мала відмовилась це зробити, спробував роздягнути її сам.

Проте, відважна дівчинка не розгубилася: вона схопила кухонний ніж і погрожуючи порізати лиходія, зажадала, щоб він покинув квартиру. Побоюючись викриття, педофіл втік з місця злочину, не довівши цього разу свій злочинний умисел до кінця.

Наразі кримінальні справи об'єднані в одне провадження під оперативною назвою "Доктор Айболить".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Маріуполі затримали чоловіка за розбещення 9-річної дівчинки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще