Завтра, 24 червня, російський президент Володимир Путін відвідає анексований Кримський півострів.

Як повідомляє прес-служба Кремля, глава РФ побуває у дитячому центрі "Артек", де він візьме участь у відкритті сьомої зміни 2017 року, присвяченої "найзнаменитішій артеківці у світі" - американській школярці Саманті Сміт.

Він також збирається подивитися на результати реконструкції інфраструктурних об’єктів на території табору, що триває вже три роки, та огляне, як ідуть роботи на будівництві табору "Сонячний". Останній, до речі, споруджується на місці кримськотатарського кладовища "Гурзуф-Азіз".

Останній раз у Криму Путін був у серпні минулого року та в березні позаминулого року. Господар Кремля інспектував будівництво Креченського мосту.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на території "Артека" під час археологічних розкопок знайшли візантійську базиліку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще