Дев’ять років за гратами проведе колишній тимчасово виконуючий обов’язки командира взводу снайперів однієї з військових частин за допомогу терористам "ДНР".

Такий вирок виніс Дзержинський міський суд Донецької області, повідомили в прес-службі Генпрокуратури України.

Слідчі військової прокуратури Донецького гарнізону сил АТО з’ясували і довели, що в березні минулого року старшина, перебуваючи в Дзержинську, неодноразово дзвонив, а потім і зустрічався з бойовиком з позивним "Вітер" та передавав йому інформацію про сили та засоби, місця дислокації військових підрозділів ЗСУ для корегування артилерійського вогню по позиціях сил АТО. У подальшому він сподівався цілком перейти на бік терористів.

Крім того, зрадник на прохання "Вітра" передав бойовикам свій власний тепловізор.

Сержанта відправили у в’язницю та позбавили військового звання.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на початку червня у Сирії загинув колишній український воїн ЗСУ, який пішов за контрактом на службу в російську армію.