Після прохання керівництва припинити зніматися у фільмах для дорослих вчителька однієї зі шкіл американського штату Каліфорнія Ніна Скай написала заяву на звільнення.

Як передає New York Post, дирекція навчального закладу вважає, що позакласна діяльність жінки "розходиться з принципами віри і є блудом".

В якості компенсації за відмову від додаткової "роботи" керівництво пообіцяло підлеглій зберегти їй місце в педагогічному колективі й допомогти з орендою житла.

У свою чергу вчителька відкинула всі пропозиції і пішла зі школи.

Такий вибір вона пояснила тим, що любить зніматися у "полуничці", причому їй дуже подобаються не тільки легкі гроші, які платять за зйомки, а й сам фізіологічний процес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"За мій перший фільм мені заплатили 2500 доларів. Раніше мені ніхто не давав стільки грошей", - наголосила Скай.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", киянин-педофіл знімав на відео розбещення прийомної доньки. Тепер йому загрожує до 15 років за ґратами.